Weerhuisje.nl. Meer met weer ✅
Portfolio

Portfolio

 2017 Een geheel eigen weersite
 Het weer in Leudal een weersite met eigen smoel
Opdrachtgever had een duidelijk beeld voor de homepagina van z'n eigen weersite, opgebouwd met meerder Davis weerstations. Het idee werd door Weerhuisje.nl geïntegreerd in haar weersite dienst www.mijneigenweer.nl
De grafieken worden rechtstreeks vanuit de MeteobridgePro+ naar de site geupload.
Neem een kijkje op hetweerinleudal.nl  
 2017 - Barbados - Surf resort
 Integratie weerdata en live weercam op site surf resort.

  2017 - Davis weerstation op Spitsbergen
 Onderzoek naar klimaatveranderingen

 Weerhuisje portfolio Davis weerstation SpitsbergenLive streaming van de eigen weercam en actuele weerdata van het eigen weerstation op de website van apartmentsinbarbados was de opdracht.

Op Spitsbergen staat een weerhuisje.nl Davis Vantage Vue weerstation ten behoeve van onderzoek naar o.a. klimaatveranderingen. Elke zomer van mei tot augustus wordt het kampement (met schrikdraad afrastering tegen ijsberen) bemand. Linksboven: ijsbeer houdt weerstation in de gaten. Meer info over dit onderzoek
 2017 - LoRa netwerk Achterhoek
 Weerstations in 1000km2 netwerk op afstand uitlezen.

 2016 - Wijngaard klooster Catharinadal
 VWK project met ondersteuning van Weerhuisje.
Weerhuisje LoRa netwerk Davis weerstation VP2

Weerhuisje klooster Catharinadal Davis weerstationIn de Achterhoek is een 1000km2 LoRa netwerk aangelegd. Voor de agrarische sector heeft www.hetinternethuis.nl een eerste Davis VP2 weerstation van www.weerhuisje.nl geschikt gemaakt om overal in dit gebied draadloos via internet (IoT - Internet of Things) de actuele weergegevens uit te lezen.

Klooster Catharinadal wordt omgeven door omvangrijke wijngaarden. Voor een goed beheer en optimale groeiomstandigheden is door de VWK een meetopstelling  van diverse weermeetinstrumenten gerealiseerd. De praktische invulling is in samenwerking met Weerhuisje vastgesteld.
 2016 - KNMI station voor Marconia
  Configuratie en plaatsing KNMI WOW weerstation

 2016 - Coentunnel beheer
 Registratie neerslag t.b.v. beheer Coentunnel
Weerhuisje WOW   Weerhuisje KNMI Marconia

Weerhuisje Meteobridge CoentunnelDoor de wat meer afgelegen locatie werd ingezet op upload via mobiel netwerk. Weerhuisje advies om een speciale antenne te gebruiken werd geaccepteerd en maakte het mogelijk de afstand te overbruggen. Data upload hierdoor mogelijk via een standaard al beschikbare internetverbinding.

Voor pro-actieve en reactieve doeleinden is registratie neerslag bij Coentunnel vereist. Configuratie: Davis VP2 i.c.m. Meteobridge pro en long range repeaters om de afstand te overbruggen. Data wordt opgeslagen in eigen database van klant.
  2015 - De weerwebsite V2.0
  Oer-robuust, uitbreidbaar en geen zorgen over beheer.

 2015 - VWK Sylphide project
 Verzamel database voor VWK leden
Weerhuisje weerwebsite mijneigenweer    

Weerhuisje VWK SylphideOp www.mijneigenweer.nl is plek voor ieders eigen weerwebsite. Met actuele meters, eenvoudig naar eigen smaak in te richten, weercam optie, twitter en een eigen pagina voor alles wat je plaatsen wilt. Op je PC, tablet of smartphone, het beeld past zich automatisch aan.

Weerhuisje ondersteunt de start van het project door weer uploadservers tegen gereduceerde prijs aan VWK-leden aan te bieden. Met de uploadserver wordt automatisch de weerdata in de database ingevoegd en via de site weer beschikbaar gesteld aan de leden.
 2015 - Partnership Windfinder
 Speciale Windfinder weerstation packs

 2014 - Inrichting Weerhuisje museum vitrine
 Museumwaardige weerinstrumenten

Weerhuisje Windfinder

Weerhuisje weerhuisje museum Pelleboer Davis barograaf  Weerhuisje weerhuisje museum Pelleboer Davis barograaf  Weerhuisje weerhuisje museum Pelleboer Davis barograafWindfinder, een internationaal opererende verzamelsite is gespecialiseerd in het geven van windvoorspellingen. Watersportclubs, jachthavens, (kite)surfers, zeilers gebruiken de actuele weer(cam)data. Weerhuisje levert de packs wereldwijd.

Blijft toch prachtig, die oude meetinstrumenten en weerkundigen van weleer. Een speciaal plekje daarom bij Weerhuisje.nl is dan ook meer dan verdiend.
 2014 - Project Lichtkrant
 Demo op ons youtube kanaal: Lichtktrant

 2013 - Project vleermuisonderzoek
 Gespecialiseerde weerstations langs de kust.
Weerhuisje lichtkrant

Weerhuisje vleermuizenprojectWeergegevens eigen weerstation op de jachthaven via lichtkrant op meer dan 50m afstand zichtbaar. Ook kunnen eenvoudig eigen (tijdelijke) berichten tussen de weergegevens geplaatst worden.

T.b.v. onderzoek naar de trek van vleermuizen worden een aantal weerstations langs de kustlijn geplaatst. Weerhuisje heeft hiervoor de gespecialiseerde apparatuur geleverd.
  2013 - Weerdata in de winkel
 Gegevens van eigen weerstation op groot display.

  2013 - Relatiegeschenk op het land
 Digitale regenmeters agrarische sector.
Weerhuisje Weerdata groot display

Weerhuisje relatiegeschenkenVoor Faunaland vestiging realisatie actuele weerdata op groot display in winkel.
Weerstation: WS2800, SW: maatwerk o.b.v. standaard upload functionaliteit.

Voor relatie in agrarische sector regenmeters met logo opdruk geleverd. Vanwege de goede kwaliteit vervolgopdrachten gerealiseerd.
 2013 - Introductie WUS01 weerwebsite
 Eerste plug&play weerwebsite. Geen internetkennis nodig!

2012 - NEW HORIZONS
1 jaar lang elk uur een horizonfoto vanaf Scheveningen.
Weerhuisje WUS01   Weerhuisje WUS01

Weerhuisje New Horizons        Weerhuisje New HorizonsEen complete weerwebsite gebaseerd op de inmiddels welbekende Raspberry Pi en gebruik makend van de toen bij vrijwel elke provider gratis beschikbare webruimte. Met gebruikerspagina voor eigen invulling.

Weerhuisje stelt weerstation beschikbaar voor project van fotograaf Bruno van den Elshout. Elk uur een foto vanaf het NH hotel in Scheveningen. Meer over het project.. http://www.newhorizonsahead.nl
  2012 - Introductie iWeerstation
 Primeur plug&play device voor Weerhuisje iWeerstation

 2012 - Covely GDF Suez
 Weerstations op NAM locaties
Weerhuisje iWeerstation plug&play
iWeerstation schematisch overzicht

Weerhuisje Covely   Weerhuisje Covely    Weerhuisje Covely rainwiseWeerhuisje.nl werkt nauw samen met de ontwikkelaars van de huisautomatiserings applicatie DOMOTICZ om weersensoren hierin te implementeren.
Het eerste plug&play device van Weerhuisje is een feit. O.b.v. de Raspberry Pi i.c.m. een RFXtrx zender/ontvanger wordt het iWeerstation gebouwd.

Als dank voor contractverlenging heeft de Cofely directie besloten een passend cadeau aan de NAM te geven.
Hierop werd contact gezocht met het "Weerhuisje" met het verzoek Rainwise MKIII weerstations voor Cofely in te kopen.
Al met al een actie die op een ontspannen en professionele manier werd uitgevoerd.
 2011 - Frits Bom
 De konsumentenman

 2011 - Klaas de Weerbaas
 RTV Drenthe en Omroep MAX
Weerhuisje Frits Bom
  Weerhuisje Frits Bom
 Frits Bom in de showroom       bij Weerhuisje.nl

       Weerhuisje Klaas de weerbaas  
    Weerhuisje Klaas de weerbaasEen weerstation van Weerhuisje voldoet voor 100% aan alle beloofde eigenschappen en verwachtingen, en wat daar nog bovenuit gaat is de meer dan perfecte begeleiding van de familie Gritter als je als aanvankelijke amateur op dit terrein even vastloopt.

Dit jaar was ik toe aan nieuwe meetapparatuur.  Ik  heb gekozen voor de Vantage Pro2.  Ik ben met installeren e.d. niet zo handig.  Dus ik zag er nogal tegenop om de apparatuur te kopen. Maar de heer Gritter van Weerhuisje heeft me met raad en daad bijgestaan en gezorgd dat alles prima werkt.